Mennyi idővel kell a gép indulása előtt a reptéren lenni?

Sokszor teszik fel nekünk ezt a kérdést. Sokszor nagyon nehéz rá válaszolni is mert csak ennyi hangzik el, hogy “6-kor megy a gépem mikorra kell kint lennem?” Egyszerű lenne csak annyit válaszolni, hogy 2 órával a gép indulása előtt, de nem minden helyzetben ilyen egyszerű a dolog.

BŐVEBBEN


Egy egyszerű tipp a legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához!

Szemléletes videó egy egyszerű tippről, amivel a legolcsóbb repülőjegyeket lehet megtalálni!

BŐVEBBEN

2 tipp a reptéri parkoláshoz

Sok dologra kell gondolni, mielőtt elindulna a repülőtérre, és valljuk be a parkolás valahol a lista alján van. Ennek elhanyagolása azonban időbe, pénzbe és sok nyűgbe kerülhet. Olvassa el az alábbi tippeket, és szabaduljon meg egy gondtól, hogy az utazás kellemesen induljon.

BŐVEBBEN

Miért jó és miért rossz utazni idén!?

Utazni vagy nem utazni? 2020 nyarának talán legtöbbet feltett kérdése ez. A rendszeres utazók körében is három tábor alakult ki...

BŐVEBBEN

Görögország: Mi van akkor, ha nincs QR-kód? | Ferihegy parkolás és ami mögötte van.

Annak, aki Görögországba utazik, ki kell töltenie egy online űrlapot, minimum 24 órával az indulás előtt!

BŐVEBBEN

Európa legbiztonságosabb úti céljai

Kiválasztottunk néhány olyan európai desztinációt amit a legkevésbé sújtott a vírus és tárt karokkal várja a turistákat

BŐVEBBEN

Lehet ebből még külföldi nyaralás

Sokan vannak kétségek között az idei nyárral kapcsolatban. Az információk gyakran ellentmondásosak, vagy 2 nap múlva már érvényüket veszítik egy másik miatt. Ebben a blog bejegyzésben megpróbálom összeszedni a jelenlegi információk alapján, hogy mire lehet számítani a 2020-as nyári, vagy kora őszi szezonban.

BŐVEBBEN

Most akkor, hogy is van ez a repülés a karantén után?

A rövid válasz, hogy igazából még senki nem tudja… Egyes elemzők azt mondják, hogy nagyon lassan fog beindulni újra a turizmus és vele együtt a repülés is és ha meg is lódul már nem lesz olyan mint régen. Mások szerint pik-pak minden visszatér a vírus előtti állapotra.

BŐVEBBEN