REPTÉRI PARKOLÁS MENETE

Munkatársaink mindenben a segítségére vannak, ha bármilyen kérdése, kérése merül fel szolgáltatásunk igénybevétele során, forduljon hozzánk bizalommal. Minden elérhetőségünk megtalálható az "Elérhetőségeink" menüpontban.

A parkolás lépései

  1. FOGLALÁS: Foglalás után azonnal kap egy automatikus visszaigazoló emailt. Ebben minden információt megtalál a foglalásról, elérhetőségeinkről, valamint, hogy hová kell érkezni. Az emailben talál egy linket amire rákattintva útvonal tervezést indíthat parkolónkba Waze vagy Google Térkép applikáció egyikével. Fizetni a helyszínen tud készpénzzel, bankkártyával vagy a telefonjával.

  2. BEPARKOLÁS: Beparkolásnál kérjük álljon meg az iroda előtt, ha van csomagja azt átpakoljuk a transzfer buszba, utána munkatársunk megmutatja, hogy hová tudja leparkolni autóját.

  3. TRANSZFER: Miután leparkolta az autót, az irodában egy gyors adminisztrációt követően már indulunk is ki a repülőtérre, az indulási szintre. Az autó kulcsát irodánkban hagyhatja, de nem kötelező, kivéve, 2 hetet meghaladó parkolás esetén. Maga az út a repülőtérre megközelítőleg 5-8 perc, forgalomtól függően. Itt elköszönünk Jó landolást és kellemes időtöltést kívánunk!

  4. REPTÉRRŐL A PARKOLÓBA: Visszaérkezésnél járatát nyomon követjük, így egy esetleges késés esetén jobban fel tudunk készülni fogadására. NAGYON FONTOS, hogy visszaérkezésnél miután már kézben van a csomag és kint van a terminálban, akkor hívja telefonszámunk és közben menjen fel az INDULÁSI SZINTRE A 7-es ZÓNÁHOZ. Tulajdonképpen ugyan ott fog beszállni, ahol kiszállt, csak annyit kell megjegyezni, hogy INDULÁSI SZINT (felső emelet) 7-es ZÓNA.

  5. Miután felvettük, visszahozzuk a parkolóba. Segítünk a csomagjait átpakolni az autójába és végül jó utat kívánunk!
PARKOLÓT FOGLALOKTRANSZFER

Ingyenes légkondícionált transzferjárataink kényelmesen és biztonságban szállítja Önt és csomagjait a repülőtérre

UTAZÁS

Biztonságos utazást, jó landolást és kellemes időtöltést kívánunk!