2 tipp a reptéri parkoláshoz

Sok dologra kell gondolni, mielőtt elindulna a repülőtérre, és valljuk be a parkolás valahol a lista alján van. Ennek elhanyagolása azonban időbe, pénzbe és sok nyűgbe kerülhet. Olvassa el az alábbi tippeket, és szabaduljon meg egy gondtól, hogy az utazás kellemesen induljon.

2 reptéri parkolás tipp:

1, Az első és talán legfontosabb, hogy foglaljon időben, ne hagyja az utolsó pillanatra! Használja ki az előfoglalás nyújtotta kedvezményt! Online foglalásnál csak a foglalást kell leadni, fizetni ráér a parkolóba érkezéskor. A lemondás nálunk a Budapest Reptér Parkolóban teljesen díjmentes, de kérjük ezt se hagyja az utolsó pillanatra.

görög tengerpart 

2, Válassza az Önnek megfelelő parkolót! Leginkább az alábbi 3 szempontot figyelembe véve születik meg a helyes döntés:

  • - Ár
  • - Távolság a repülőtértől
  • - Ügyfél elégedettség, vélemények

Nem mindig a legdrágább a legjobb és a legolcsóbb a legrosszabb. Igyekszünk árainkat a lehető legalacsonyabban tartani és magas színvonalon üzemeltetni a parkolót. Sokakban felmerülhet most a kérdés, hogy mi a fenét lehet magas színvonalon üzemeltetni egy parkolóban…. Van pár dolog, ilyen például a reptéri transzferhez használt busz állapota / kora / tisztasága, meg lehet említeni még a weboldal felépítését átláthatóságát, munkatársak hozzáállását stb.

Érdemes olyan parkolót választani, ami nincs túl messze a repülőtértől és nem keresztezi lámpás vasúti kereszteződés az útvonalat. Véleményem szerint bármi jó, ami 10-12 percen belül van a reptértől a parkolóig vagy ugyan ez fordítva. Ennyi idő még akkor is kell eljutni az indulási terminálhoz ha a repülőtéren parkolt a hosszútávú parkolóban. Annyi a különbség, hogy jóval drágább és gyalog kell megtenni a jó 1 kilométeres utat a bejáratig, ami valljuk be nem mindig olyan kellemes… (Eső, szél, hideg, füllesztő meleg, csomagok stb.) Nem árt rákeresni a Google keresőben, hogy milyen tapasztalatokat osztanak meg a már ott parkolt ügyfelek és milyen válaszokat adnak erre a parkolók. Sokat elárul arról, hogy mire lehet számítani.

görög tengerpart 

Szeretettel várunk mindenkit a Budapest Reptér Parkolóban Vecsésen!